Vanha ja luotettava Veikkaushuone järjestää kilpailun, missä voit voittaa upean KHL-matkan itsellesi! Osallistuminen on helppoa ja voittaja ratkaistaan taidolla sekä tiedolla. Sinun tulee vain osallistua kampanjaan ja veikata KHL:n tuloksia Veikkaushuoneen sivuilla. Se, kuka saa korkeimmalla kertoimella kiinni yhden yksittäisen KHL-vedon syyskuun aikana, on voittaja! Samassa rysäyksessä Veikkaushuone on myös avannut uuden oman blogin, mitä voi seurata ja mikä tuo jatkossakin huokeita kampanjoita sekä kilpailuja!

Lätkämatka Pietariin: Lähde matkaan!

Oletko pohtinut KHL-matkaa Pietariin SKA:n ja Jokerien väliseen otteluun, mutta et ole vielä rohjennut hankkia lipukkeita? Nyt olisi mahdollisuus laittaa samassa paketissa sekä majoitus, matkustus että ottelulippu -ongelmat kerralla kuntoon, sillä Veikkaushuoneen kampanjassa on mahdollisuus voittaa tämä kaikki! Lisäksi matkapaketti on vielä kahdelle hengelle, joten voit ottaa parhaan ystäväsi mukaan.

Osallistuminen kilpailuun on äärimmäisen helppoa. Sinun tulee vain lyödä mikä tahansa KHL-veto ja voit voittaa kilpailun. Nyt kannattaa kuitenkin ehkä kokeilla hieman rohkeampia tuloksia lapulle, sille voittajaksi selviytyy se, kuka saa kampanja-ajan sisällä korkeimman kertoimen kiinni KHL-vedoista!

Minimipanos vedolle on vain 5€, joten nyt voit siis voittaa ekslusiivisen matkan ainoastaan femman panoksella! Kannattaa lukea lisää ja osallistua mielenkiintoisen kilpailuun nyt.

Näin osallistut kilpailuun:

1. Siirry tästä Veikkaushuoneen sivuille >>>

2. Mikäli sinulla ei vielä ole, rekisteröi itsellesi pelitili

3. Osallistu tämän jälkeen kampanjaan

4. Lyö vähintään 5€ veto KHL-ottelusta

5. Korkeimman kertoimen napannut voittaa KHL-matkan Pietariin!

 

Palkinto: 

- Kahden hengen lätkämatka Pietariin 7-9.10.2016

- Laivamatkat Helsinki-Pietari-Helsinki

- Yöpyminen laivalla molempina öinä

- Liput SKA-Jokerit -otteluun 8.10.2016

- Kuljetukset satamasta keskustaan ja jäähallille

 

Säännöt:

- Osallistumisaika: 2.-25.9.2016

- Voittaja on se, jonka vedossa on isoin kerroin

- Vain voittavat vedot lasketaan mukaan

- 18-vuotta ikäraja

 

Korkeimmat kertoimet KHL- ja Liiga-jäille

Veikkaushuone aloitti viime vuonna todella vahvan panostuksen jääkiekon suosituimpiin sarjoihin. Suomalaiset vedonlyöntisivustot huomioon ottaen, Veikkaushuone tarjoaakin jo toista kautta peräkkäin parhaimmat 1x2-kertoimet sekä Liigaan että KHL:n jälleen kerran laajentuneeseen ruplaliigaan.

Mikäli olet aktiivinen jääkiekkovedonlyöjä, onkin syytä harkita vetojen lyömistä Veikkaushuoneen sivuilla. Pelaamalla aina ainoastaan parhailla kertoimilla, saat isoimman edun vedonlyöntiin. Pitkässä juoksussa pienilläkin kerroinmuutoksilla on iso vaikutus lopputulemaan.

Pietarin SKA - Jokerit 8.10.2016

Pietarin SKA lähtee jälleen kerran KHL-kauteen todella laadukkaalla ryhmällä, kun muun muassa pitkään NHL:n parhaisiin kahdensuunnan hyökkääjiin kuulunut Pavel Datsjuk vahvisti joukkuetta. Lisäksi vanha taiteilija Ilja Kovalchuk jatkaa edelleen joukkueen vahvuudessa. Nimilistasta löytyy muutenkin melkoisia tähtinimiä, joilla päävalmentaja Sergei Zubov saa operoida: Mikko Koskinen, Steve Moses ja Vadim Sipatsov.

Viime kaudella Jokerit kohtasi SKA:n yhteensä neljä kertaa ja kaikki kamppailut päättyivät kotivoittoihin. Näin ollen paikallishenkisessä kamppailuissa kotiedulla onkin ollut aina oma merkityksensä. Pietarissa pelatuissa otteluissa Jokerit ei ole vielä oman KHL-historian aikana onnistunut voittamaan otteluakaan, mutta tiukkoja vääntöjä on ollut ja tulee olemaan luvassa reilusti.