Oletko porukkasi NHL-tietäjä? Oletko siirtänyt unirytmiäsi niin, etteivät aamukolmeltakaan alkavat ottelut mene ohitsesi? Osaatko analysoida viiltävästi, mitä jäällä ja sen ulkopuolella tapahtuu? Jos vastasit kyllä edellä oleviin kysymyksiin, NordicBetillä on huippukampanja sinulle!

 

Lähde viettämään pikkujouluja kolmen ystäväsi kanssa NordicBetin aitoon! Jaossa on huikea paketti Hartwall Areenalle, kun Leijonat kohtaavat Tsekin 5.11 Karjala-turnauksessa. Mikä olisikaan parempi tapa viettää lauantai-ilta, kun omassa autiossa tarjoilun kera parhaiden ystävien kanssa huippulätkää seuratessa.

Kilpailuun osallistuminen on helppoa. Sinun tulee vain veikata lauantain ja sunnuntain välisen yön NHL-otteluiden lopputulokset 1X2- menetelmällä ja loppu on historiaa! Omien veikkausten etenemistä pääsee jännittämään viikonloppuna loistomatsien seurassa, sillä mukana on sekä suomalaisväriä että NHL:n kauden ykkösvaraus Auston Matthews.

 

ONNISTUUKO MATTHEWS JÄLLEEN?

Ensimmäisenä NordicBetin ennustuslipukkeessa on ottelu Chicago Blackhawks – Toronto Maple Leafs, joka pelataan Suomen aikaa kahdelta. Mielenkiintoisen tästä ottelusta tekee superlupaus Auston Matthews, jonka edesottamukset kiinnostavat erityisen paljon suomalaisia.

Patrik Laine ja Matthews ovat jatkuvan vastakkainasettelun kohteena. Toisen onnistuessa, katseet kääntyvät heti toiseen. Matthewsin historiallisen neljän maalin debyytin jälkeen, paineet kasattiin Laineen harteille – miten nuorukainen pystyy vastaamaan tähän? Puolestaan taas Laineen nakuttaessa hattutempun kaksikon ensimmäisessä kohtaamisessa ja iskiessä ratkaisumaalin – kamerat kääntyivät heti tallentamaan yhdysvaltalaisen ilmeen.

Matthewsin ja Laineen kaksinkamppailuista ollaan luomassa uutta tarinaa NHL:ssä, joka saattaa kestää vuosia ja vuosia, kuten Sidney Crosbyllä ja Alexander Ovechkinilla.

 

 

RAKKAIDEN VIHOLLISTEN TAISTO

Yksi illan herkkupaloista on Washington Capitalsin ja New York Rangersin kohtaaminen kahdelta. Rakkaiden vihollisten kohtaaminen on aina yksi divisioonan jännittävimmistä ja tämäkään kerta tuskin on poikkeus! Moraalisen voiton lisäksi kumpikin joukkueista taistelee sekä oman divisioonansa että konferessin kärkisijoista - pystyykö Capitals nappaamaan neljänne peräkkäisen voiton?

 

YÖN SUOMALAISVÄRIÄ

Samaan aikaan New Jersey Devils isännöi suomalaisten valloittamaa Minnesotaa. Finnesotaksikin kutsutussa Wildissa pelaa peräti neljä suomalaista: Mikael Granlund, Mikko Koivu, Erik Haula ja Teemu Pulkkinen. Iskeekö joku nelikosta maalin?

Tässä kaikkien illan joukkueiden suomalaiset: Leo Komarov (Maple Leafs), Antti Raanta (New York Rangers), Tuukka Rask (Boston Bruins), Aleksander Barkov ja Jussi Jokinen (Florida Panthers), Lauri Korpikoski, Kari Lehtonen ja Esa Lindell (Dallas Stars) sekä Markus Nutivaara ja Joonas Korpisalo (Columbus Blue Jackets),

 

OSOITA TIETÄMYKSESI

Näin osallistut:

1. Siirry NordicBetin sivustolle.
2. Jos sinulla ei vielä ole pelitiliä, avaa sellainen.
3. Osallistu kampanjaan NordicBetin promot-sivulla.
4. Veikkaa yhteensä kuuden NHL-ottelun lopputulos 1X2 –menetelmällä sivulta löytyvään kaavakkeeseen. Muista ilmoittaa myös sähköpostiosoitteesi kaavakkeessa.
5. Lyö vähintään 25 eurolla vetoa jääkiekkoon aikavälillä 17.10-22.10 kello 23:59 saakka. Voit lyödä esimerkiksi yhden 25 euron vedon tai viisi viiden euron vetoa.

Illan ottelut:

Palkinto

1. NordicBet arpoo kaikkien oikein vastanneiden kesken lippupaketin Hartwall Arenalle Suomi-Tsekki otteluun 5.11.
2. Voittajalle ja hänen kolmelle kaverilleen tarjotaan unohtumaton kokemus NordicBetin aitiossa tarjoiluineen.

Säännöt

1. Kilpailu on avoin kaikille NordicBetin suomalaisille asiakkaille.
2. Lähetä veikkauksesi kuuteen NHL-otteluun ennen ensimmäisen ottelun alkua. Vain ensimmäinen ennustuskaavake hyväksytään kampanjassa.
3. Lyö vähintään 25 eurolla vetoa jääkiekkoon ennen 22.10 kello 23:59.

 

 

 

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna