Pohjoismaissa kenties suosituin vedonlyöntisivusto, NordicBet jakaa suomalaispelaajilleen nyt ilmaisvedot joka viikko kotimaiseen lätkään. Saat uuden 10€ arvoisen riskittömän vedon aina kerta viikkoon ja voit pelata sen mihin tahansa kotimaiseen kiekkokohteeseen: Liigaan tai sitten vaikka 2. divisioonaan. NordicBetin tarjonnasta löytyy nimittäin uskomaton määrä kiekkokohteita!

Jääkiekon World Cup on takana, mutta nyt alkaa uusi kiekkojuhla lokakuussa! SM-liiga on jo täydessä vauhdissa, kuten myös alasarjat sekä Venäjän KHL-liiga. Lisäksi ensi viikolla, 12.10.2016, alkaa myös maailman kovin lätkäliiga: NHL. NHL-kauden alun vuoksi on myös useita kampanjoita, missä voit voittaa muun muassa Barkovin pelipaidan. Me emme kuitenkaan puutu näihin sen enempää, vaan menemme suoraan NordicBetin kampanjaan.

Oletko uusi asiakas? Saat 50 ilmaisvedot

Etkö ole vielä NordicBetin asiakas? Jos näin on päässyt käymään, ei hätää, sillä rekisteröityminen on äärimmäisen nopeaa. Kaikki tietojen syöttäminen onnistuu vain parissa minuutissa. Lisäksi saat vielä uuden pelaajan vedonlyöntibonukset käyttöösi.

Uudet pelaajat saavat NordicBetille 50 euron arvoiset ilmaisvedot. Riskittömät vedot jaetaan kolmessa osassa ja saat ilmaiset vetosi seuraavalla tapaa.

1. Tee 20€ ensitalletus ja lyö vähintään 5€ veto mihin tahansa kohteeseen ja saat 10€ ilmaisvedon

2. Lyö 50€ veto mihin vain kohteeseen ja saat 20€ ilmaisen vedon mobiiliin

3. Lyö 50€ veto mihin tahansa kohteeseen ja saat 20€ ilmaisen vedon

Yhteensä saat uutena pelaajana siis 50 euron arvosta ilmaisvetoja. Bonus ei ole ehkä kaikista parhaimpia, sillä joudut lyömään myös vetoja ennen kuin saat ilmaisvedon. Jos kuitenkin teet 20€ ja voitat ensimmäisellä vedollasi, on seuraavien vetojen lyöminen totta kai halvempaa. Ja jos kuitenkin lyöt vetoa, mikset tekisi sitä NordicBetilla, missä saat bonusta päälle?

 

Riskittömät vedot Suomi-lätkään lokakuun ajan

nordicbet kiekkovedot

Edellinen kampanja oli siis ainoastaan NordicBetin uusille suomalaisille asiakkaille. Tämä seuraava kampanja on kuitenkin voimassa kaikille: sekä vanhoille että uusille NordicBetin suomalaispelaajille.

Kampanja on voimassa koko lokakuun ajan ja saat jokainen viikko uuden ilmaisvedon. Sinun tulee vain lyödä vetoa kymmenellä eurolla (minimikerroin 1,50) ja sinut palkitaan 10€ ilmaisvedolla. Alla on kaikki kampanjaviikot sekä riskittömät vedot.

Kampanjaviikot:

Viikko 1: 03.–09.10.

Viikko 2: 10.–16.10.

Viikko 3: 17.–23.10. 

Viikko 4: 24.–30.10.

 

Näin osallistut:

1. Siirry tästä NordicBet "kampanjat" sivulle

2. Klikkaa "Lyö Vetoa Liigasta" nappulaa ja osallistut mukaan

3. Lyö mikä tahansa lätkäveto aikavälillä 3.10.-30.10. 

4. Minimipanos: 10€

5. Minimipanos: 1,50

6. Kun olet lyönyt vedon, saat 10€ ilmaisvedon heti käyttöösi

7. Voit saada yhden ilmaisvedon joka viikko

 

Säännöt:

- Osallistujan tulee olla NordicBetin asiakas
- Osallistujan tulee painaa ”Lyö vetoa Liigasta” -nappulaa ilmoittautuakseen kampanjaan
- Yksi 10€ ilmaisveto per kampanjaviikko
- Voit lyödä vetosi joko mobiilissa tai verkossa
- Järjestelmävedot ei mukana kampanjassa
- Nordicbetin #LoveTheBet-vedot ei mukana
- 10€ ilmaisveto lisätään aina välittömästi
- Ilmaisvedon saa käyttää myös livevedoissa
- Ilmaisveto tulee käyttää kerralla: et saa jakaa 10€ summaa pienempiin osiin
- Jos vetosi voittaa, voitolle on kierrätysvaatimus: x3

 

Nordicbetin Suomi-lätkää

Nordicbet on yksi maailman parhaista vedonlyöntisivustoista, mikäli rakastat lyödä vetoa jääkiekosta. NordicBetilla ei nimittäin lyödä pelkästään vetoa Liigasta, vaan tarjolla on jokainen päivä aivan uskomaton kattaus kiekkokohteita ja -kertoimia.

Voit lyödä vetoa Liigan, Mestiksen, Suomisarjan, 2- divisioonan, Naisten SM-sarjan ja Nuoren SM-liigan otteluista! Esimerkiksi kakkosdivarista on kaikki lohkot mukana Nordicbetin kertoimissa ja kohdetarjonnassa!

Kertoimet NordicBetilla ovat lähellä maailman parasta. Palautusprosentti, millä kertoimet lasketaan, on Nordicbetilla noin 95-96% välillä. Esimerkiksi kotimaisella Veikkauksella sama prosentti on 87,00%. Veikkaus onkin koko maailman mittakaavassa yksi törkeimmistä yhtiöistä, eikä sen yhtiön kertoimilla kannata pelata kuin hyvin hyvin harvoin. Sen sijaan NordicBet on yleisesti, jopa maailmantasolla, lähellä kärkeä.

TOP-10 kertoimet kaikkiin maailmaan kohteisiin ja kenties maailman turvallisin sivusto sekä palvelut ovat hyviä syitä ryhtyä NordicBetin asiakkaaksi.

 

Sopiiko NordicBet suomalaisille?

Ei voisi paremmin sopia! NordicBet on Suomessa varmasti käytetyin ja luotetuin brändi, jonka sivustolla pelataan jo enemmän kuin kotimaisella Veikkauksella. Jo pelkästään sivuston sinistä ja valkoista henkivä värimaailma sopii suomalaisille ja tällä sivulla onkin niin sanotusti "turvallinen olo".

Lisäksi sivu on luonnollisesti tehty täysin suomenkielellä. Koska NordicBet on rekisteröity Maltalle, saat myös verovapaat voitot Suomeen. Talletukset onnistuu helposti verkkopankista ja kotiutukset voit tehdä välittömästi Suomen pankkeihin. Myös asiakaspalvelu on hoidettu viimeisen päälle ja saat aina palvelukset kotimaan kielellä.

NordicBet on yksi netin parhaista sivustoista pelata vedonlyöntiä tai kasinoa ja voimme suositella yhtiötä vilpittömästi kaikille.