Halloween lähestyy kovaa vauhtia ja monet nettikasinot ovat lähteneet mukaan juhlatunnelmaan hyytävin bonustarjouksin ja karmivin kampanjoin. Tutustu tästä kaikkiin Halloween-kampanjoihin!

iGame tarjoaa peräti kolme erilaista Halloween-kampanjaa. Voitko lähteä metsästämään ilmaiskierroksia Draculan linnaan, tehdä diilin viikatemiehen kanssa tai kerätä ilmaiskierroksia pakenemalla zombeja. Mikä näistä kaameista vaihtoehdoista sopii parhaiten sinulle?

 

ILMAISKIERROKSIA DRACULAN LINNASSA

 

Ensimmäisenä kauhuvaihtoehtona on Draculan linna, jossa pelaaja lähtee tutustumaan maailman tunnetuimman vampyyrin linnaan.  Draculan linnassa sinulle tarjotaan yksi ilmaiskierros jokaisena päivänä aina Halloweeniin 31.10 saakka!

Ilmaiskierroksellaan isoimman voiton saanut pelaaja voittaa huimat 666 ilmaiskierrosta Blood Suckers –peliin!

Kreivi Dracula on yksi kauhumaailman tunnetuimpia hahmoja. Transilvanialaisessa linnassa asuvasa Dracula elää ihmisverellä, joten ole varovainen astuessaan hänen linnaansa. Kreivin voi tappaa vain iskemällä puisen seipään sydämen läpi tai auringonvalolla, kuten ensimmäisessä Dracula –elokuvassa vuonna 1922.

Tiistaina 25.10 iGame tarjoaa yhden ilmaiskierroksen Blood Suckers –peliin!

Kampanja voimassa: 25.10-31.10

 

VIIKATEMIES TARJOAA ILMAISKIERROKSIA

 

Jos uskallat tehdä diilin Viikatemiehen kanssa, tämä on sinun tarjouksesi! Kampanjan ensimmäisenä päivänä saat jopa 50 ilmaiskierrosta Blood Suckers –peliin kun talleta 25 euroa.

Kuolemaa symboloiva Viikatemies on usein mustaan kaapuun pukeutuva luuranko, joka kantaa mukanaan viikatetta ja jonka mukana on usein korppi tai varis. Viikatteella kuolema katkaisee ihmisen elämän langan eikä kukaan voi sille mitään.

Viikatemies kantaa myös usein mukanaan tiimalasia, jota hän koputtaa syntisille. Se on Kuoleman tapa kehottaa ihmisiä parantamaan tapansa ja pelastaa sielunsa ikuiselta kadotukselta.

Onko sinusta kohtaamaan Viikatemiehen?

Kampanja voimassa: 25.10-31-10.

 

VÄLTTELE ZOMBEJA JA KERÄÄ PELIKIERROKSIA

 

Pakene zombeja ja kerää mahdollisimman monta pelikierrosta! Vikkelimmät pelaajat saattavat valita kolmannen kampanjan jossa zombeja vältellään keräämällä pelikierroksia. Kampanjan aikana järjestetään sekä päivittäinen että koko viikon kestävä kilpailu!

Osallistut kilpailuun pelaamalla eurolla missä tahansa näistä peleistä: Aliens, Blood Suckers, Dracula, Invisible Man, Magic Portals, Mythic Maiden ja Fairytale Legends: Red Riding Hood. Pelaa niin monta kierrosta kuin mahdollista – viisi eniten pelikierroksia kerännyttä pelaajaa voittaa palkintoja.

Viikkomittelön palkinnot:

1. Iphone 7
2. 400€
3. 300€
4. 200€
1. 100€

Päivittäismittelön palkinnot:

1. 500€
2. 250€
3. 125€
4. 75€
5. 50€

Zombit eli elävät kuolleet, ovat henkiin herätettyjä ruumiita, jotka syövät kaiken elävän mikä eteen sattuu. Oletko sinä tarpeeksi nopea pakenemaan zombien nälkää?

Kampanja voimassa: 25.10-31.10

 

NÄIN OSALLISTUT:

 

1. Mene iGamen sivuille.
2. Jos sinulla ei vielä ole pelitiliä, luo sellainen.
3. Valitse haluamasi kampanja ja noudata kampanjasivulla olevia sääntöjä.
4. Kampanja-aika 25.10-31-10.

Hyödynnä myös iGamen loistavat bonustarjoukset! Avatessasi pelitilin, saat peräti 450 ilmaiskierrosta ilman talletusta – 15 joka päivä kuukauden ajan. Lisäksi iGame tarjoaa talletusten yhteydessä jopa 1000€ bonusrahaa ja vielä lisäksi 150 ilmaiskierrosta. Yhteensä saat siis 600 ilmaiskierrosta!

 

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna